Kunnaskerho Logo

Otsikko: Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset

Mauri Kunnas

Kummalan kylän laitamilla sijaitsee Nauravan mörön majatalo. Kukaan ei arvaakaan, mitä on odotettavissa, kun talon emäntä, Fiina-rouva, ostaa huutokaupasta kuningas Sarvijaakon aikaisen kaappikellon. Emma ja Oskari ovat ihmeissään, kun kotona paljastuu, että kaappikellossa on kuivunutta kaurapuuroa. Seuraavana aamuna merikapteeni Hurjapää hurjistuu, kun joku on tunkenut hänen kummilusikkansa kaappikellon koneistoon. Eikä enoakaan naurata, kun kellon viisarit on yön pimeydessä sidottu hänen housujensa vyöllä. Jotain kummaa on tekeillä, ja majatalon väki päättää ottaa selvää, mistä oikein on kysymys…

Jäsenhinta: 14,90
Hinta sinulle: 0,00

1 Valitse kirjat
2 Täytä yhteystiedot
 • Liity nyt Mauri Kunnas Kirjakerhoon!

  Saat Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset -kirjan hintaan 0 € + postituskulut 6,90 €.

  Täydennä yhteystiedot alle. Uuden jäsenen tulee olla täysi-ikäinen, joten ilmoitathan syntymäaikasi. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia tietoja.

  Liittymispaketti toimitetaan sinulle noin viikon kuluessa. Tällöin saat myös jäsennumerosi. Voit tutustua liittymistuotteeseen sekä niiden mukana tulevaan tarkempaan kerhoesittelyyn sitoumuksetta 14 päivän ajan.

  Tarjous koskee vain uusia jäseniä. Vain yksi jäsenyys/talous. Jäseneksi voi liittyä vain Suomessa asuva henkilö. Tarkistamme jäsenen luottotiedot ja pidätämme oikeuden liittymisen hyväksymiseen.

  Kun olet valinnut kirjasi, muuttuvat loput kirjat harmaaksi.